Missäs sitä sitten nukutaan?

image

Nyt en puhu majoituspaikoista, vaan ihan konkreettisesti siitä mitä ihoni koskee kun nukun. Eli tämän artikkelin aiheena on makuupussi ja silkkipussi, ”yöpukua” en ole päättänyt vielä. Mitään konkreettista en osaa vielä näistä kuvassa olevista tuotteista oikeastaan kertoa, silkkipussista voin sen todeta että aikaisemmat kokemukseni niistä ovat olleet hyviä ja makuupussi nyt on makuupussi.

Makuupussini on lämpimien öitten pussi, ohut ja vie vähän tilaa. Kokohan ei tuosta kuvasta varsinaisesti selviä, mutta mitäköhän sanoisin? On se ehkä vähän isompi kuin kahvipaketti.

En siis ole panostanut makuupussissa muuhun kuin että sen pitää mennä pieneen kokoon pakatessa. Mutta se mihin ajatusta laitoin, oli bedbug-suojattu silkkipussi (kuvassa vasen alakulma). Pussi on yhä muovin sisällä ettei sen teho heikkene turhaan.
Silkkipussi on kuumalla viileä ja viileällä lämmin. Hyvä valinta Espanjan öihin.

Minulla on kaksi makuupussia siksi että ehdin jo hukkaamaan toisen tässä välissä. En tiedä vielä kumman otan matkaan.
Oikealla ylhäällä on puhallettava tyyny. Otan mukaan, en tiedä käytänkö. Olen vähän epävarma yleisistä tyynyistä mutten myöskään tiedä jaksaako sitä oikeasti puhallella jotain tyynyntynkää väsyneenä pitkän kävelyn jälkeen.

HUOMIO!
Olen tullut pohdinnoissani siihen tulokseen etten päivitä blogia matkan aikana. Blogilla on facebook-sivu johon PYRIN laittamaan matkan aikana kommenttia edes välillä. Otan kuitenkin oikeudekseni myös olla kirjoittamatta sinnekään mitään jos fiilistä tai aikaa siihen ei löydy 🙂
Palaan kuitenkin ilman muuta blogiin matkan jälkeen ja toki päivittelen myös vielä ennen matkaa tätä (mitä kiireiltäni ja menoiltani ehdin).

Syyt joiden takia olen päätynyt tällaiseen lopputulokseen on matkan perimmäinen tarkoitus ja se, että kyse on myös mieheni ja minun kahdenvälisestä ajasta joka meillä on tiukilla arjessa. (Osa tietääkin että olemme joutuneet asumaan pitkään eri maissa.) Toivon ymmärrystä ratkaisulle vaikkei minusta kuuluisi matkan aikana myöskään feissarissa mitään.

Treenaus: Selkä olikin pitkään kipeä, on yhä jonkun verran. Olen kuitenkin jo käynyt juoksemassa ja kävellyt olen tietysti. Pisimmät matkat on kuitenkin pitänyt jättää parin viikon aikana väliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *