Mukava treeniviikko

image

Tällä viikolla olen myös joko evästellyt tai kahvitellut kävellessä. Istuin ihanan pellon keskellä (ihan oli penkit ja pöydät siellä) lounastelemassa, join päiväkahvit metsän keskellä tai kävin lounaalla erään eläinpuutarhan kahvilassa. Nauratti kovin kun en meinannut jaksaa liikkua enää syömisten jälkeen, miten ihmeessä voin syödä caminolla kesken kävelyn mitään?
Punaviiniä en vielä reissuille mukaan ottanut, mutta saatan kyllä senkin joku päivä kokeilla- jos jaksaisi sitten jatkaa matkaa paremmin 😉

Kävely on mennyt oikein hyvin. Sukat ovat nyt aivan mielettömän hyvät! Yhden sukan systeemi taitaakin olla se minun juttuni vaikka monet muut toisin kokevatkin.

Pidempien matkojen jälkeen jänteitä jalkaosista hieman kivistää, matkaa olen lisännyt nyt 23 kilometriin asti. Jossain vaiheessa matkaa tuntuu myös siltä että kaikki veri on pudonnut käsiin ja jalkoihin. Tarvitsisin ehkä enemmän kuin yhden tauon tuolle matkalle.

Onneksi tässä on vielä aikaa hioa tapojaan ja voimistaa niitä osia jotka voimistamista tarvitsevat. Kuten esimerkiksi jalat, kädet, vatsa, selkä, niska, hartiat, reidet, sääret, olkapäät… Eikä unohdeta myöskään sitä henkistä puolta ja sen harjoittamista tulevaan 😉

2 vastausta artikkeliin ”Mukava treeniviikko

  1. Oletko kokeillut kompressiosäärystimiä tai -housuja? Vois auttaa veren putoamiseen jalkoihin (ja paita käsiin). Ite oon käyttänyt nyt kompressiohousuja juostessa, ja tuntuu, etää jalat on paljon kevyemmät ja veri kiertää paremmin. Ja palautuminen on nopeempaa, kun aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuu nopeammin.

    • Moi Mia!
      Tuire jo kertokin että sä olet jotain noita käyttänyt ja kehunut. Sukkia olen kokeillu mutten suurempaa hyötyä kokenu niistä saavani, pitänee tutustua noihin housuihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *